Jelenlegi hely

Válasz a stornó-ra

Beküldte buba - 2009. február 22.

Remélem, nem bántad meg, hogy a vers hatására tegnap este otthon regenerálódtál!:)

Én moziban az Elcserélt életeket néztem meg nem éppen a gondtalan szórakozás jegyében. Ez egy székhez szegező, torokszorító, lélegzet-visszafojtó film, mindenkinek ajánlom, aki nem szereti, ha a filmvászon a hazugul festett világ képeivel bódítja el. De nem ajánlom azoknak, akik személyesen érintettek az emberi kiszolgáltatottsággal való visszaélés bármely formájában. Mert a jó film, éppúgy mint az élet, csak részleges katarzissal oldja a feszültséget, kérdéseket hagy nyitva, kontinuitást adva ezzel a történet által keltett gondolatoknak. Jelen film esetében elég baljós gondolatoknak…

Nagyon jólesik, és bíztatásnak veszem, hogy vérfrissítésnek érzed a beküldött írásokat, bár semmiképp sem szeretnék „elhatalmasodni” a portálon. Az lenne igazi, ha mások is kedvet kapnának a tartalmak beküldéséhez, hozzászólásokhoz, hogy pezsegjen a szellemi élet.:)
Akik itt vagyunk, ne engedjük magunkat legyűrni a hétköznapok által!:)

Szavazatok száma: 175

Hozzászólások

Szia!

Nem bántam meg, úgyis dolgoznom kellett. Weboldalak készítésével foglalkozom, informatikus vagyok. A gimnázium után történelemtanár szerettem volna lenni,de máshogy alakult az életem. Köszi a filmajánlást, megnézem. Ritkán járok moziba. Kevés film van, ami igazán megérné, de ami megéri az mély nyomot tud hagyni bennem. Most vasárnap este van és itt ülök a bazilika melletti borbárban egy angol nagy karszékben. Úgy kell elkézpelni, amint egy nagy bőrfotel, ami barna színű és olyan a felülete, mit egy meggyes piskótáé. :-) Kellemes bar jazz szól. A honlapjukat szerkesztem épp és közben ez már negyedik borom. Amúgy imádok énekelni. Az autóban a rádiót hallgatva mindig énekelem, ami ismerős.
Kicsit magaménak is érzem ezt a helyet és olyan érzés tölt el itt az emeleten az angol Viktória-korablei bútorok között, a mély bordó fal, a jazz és a vörösbor mellett, mint amikor a maffiózó a saját éttermében ül. :-)
Gondoltam hogy étterembe kéne mennem még ezután de biciklis ruhában vagyok, ami nem igazán illik egy étteremhez. Így majd marad egy gyros. :-) Na ennyi rólam, most mesélj még magadról buba.

Én iparművész szerettem volna lenni, ehelyett életvezetési tanácsokat osztogatok.
Ne aggódj, neked biztosan nem fogok, mert Te igazán tudsz élni!:) Olyan pazarul dolgozol, ahogy más még a szabadidejét sem tölti!:)
Én is szeretek énekelni, de ezzel valószínűleg nem mondtam újat, mert egykor Weöres Sándor versbe is szedte egy dalomat.:))
Komolyra fordítva a szót, várom a következő feltöltésedet a portálra, mert szeretnék „fontoskodva” hozzászólni!:)

Főként levelezésből áll ez a munka, de ha indokolt, személyes és gyakorlati is lehet a tanácsadás, segítségnyújtás. Az életvezetési tanácsadás sok esetben egy életen át tartó életápolást jelent, különösen azon területen, ahol én dolgozom, sérült emberek körében.

...pszichológus vagy? ...és gondolom nem kell a szomszédba menned a jókedvért... és mindig vannak jó ötleteid hogy kell élvezni az életet, vagy néha magad sem tudod mit is kéne igazán? ...és Te választottad ezt a munkát, vagy így alakult?.....és Szereted? Megannyi kérdés...

Oldalak