Jelenlegi hely

november

Beküldte Ady - 2008. november 16.

Szerdán volt a születésnapom. A huszonnyolcadik. Munkatársaim meg is leptek tortával, csokival. Szüleim sállal, pulóverrel, borral, vacsorával. Én is megleptem magamat még előző héten. Na most az van, hogy a munkahelyen letiltották a gmail-t, amin én a levelezéseimet intéztem. Megindokolták, hogy google letiltotta a munkahelyi szervert, mert sok kérést küldött neki...meg hogy vírusveszély. Ilyen hülyeségek. Na mind1, vettem mobilinternetet és most a laptoppal tudok bent netezni teljes joggal. Végülis megtehetem. És ez jó érzés, jó érzés kimondani és belegondolni. Csakúgy mint hogy reggel ha úgy tetszik akkor kocsival megyek a munkába. Sokat dolgozom és nem hiába, van értelme és főleg eredménye.

Csütörtökön Áronnal elhoztuk a kolonial kanapét keresztanyámtól. Egy iparos 17 ezerért szállította volna át a Keletitől a Szondi utcáig. Mondom nem, megoldjuk mi, de aztán amikor már az ágy puszta levitele is emberfelettinek bizonyult beláttam hogy árban van. De mindegy, lényeg, hogy levittük-átvittük-felvittük. A házban a lépcsőfordulónál kicsit leverődött a fal, de hát ez ilyen. Ennyi. Volt is izomláz meg tegnap is. Most nagyon szépen mutat a szobában a bordó bársony kolonial kanapé, a két karszék, mint egy-egy trón, meg a kis dohányzóasztal.

Ma vásároltam pár ruhát - évente 2-3 szor van ilyen,de akkor nagyon. Ma is nagyon volt. Vettem pár alsónadrágot is: boxert. BÍrom az eladólányt. Olyan kis beszédes, túlbuzgó. Odajön hozzám amint megtalálom a boxeres polcot, hogy mit szeretnék. Mondom neki...már megtaláltam és nézegetem. Erre mondja hogy az xl-es. - Persze az jó lesz bár a múltkor l-eset vettem és jó volt. Erre kikerekedett a szeme, a szemei és mondta hogy most nagy hülyeséget mondtam , mert az xl-es lötyögni fog rajtam. Mondom neki nézz már rám, biztos vagy benne? Mondja igen. - Ó hát Te vagy a szakember ebben bízom benned - mondtam és visszatettem az xl-est. Most van 5 db l-es boxerem. Újak. Még nem próbáltam ki. Van persze több is,de azok már régiek. Meg zoknik meg nadrágok, miazmás. Ez is sok pénzt emészt fel csakúgy mint a közösköltség, a rezsi, meg a bírságok ha néha rossz helyen állok meg. Szerencsére van bevétel is. :-)

Tegnap voltam webes konferencián, drupal-ról volt szó. Momentán ez a magyaroszági drupal konferencia volt. Ez az a honlapmotor amivel foglalkozom. Szeretem, mert megbízható és felhasználóbarát.

Pénteken "csapatépítőnek" nevezett lerészegedés volt ben ta munkahelyen. Karaokiztunk. Nagyon jól sikerült. Megnéztük a várgesztesi csapatépítőn készült videót, illetve azon részeit amit le lehetett játszani, mert elszarták a cd-re írást a skullosok.

Egyetemre ezek miatt nem tudtam menni péntek-szombaton. Nem baj így is meglesz a vizsgám. LAssan befejezem a vállalatgazdaságtan tankönyvet. December közepétől vizsgaidőszak. Sosem volt még ilyenem. A főiskolán ez kimaradt nekem.

Várom még a vízvezetékszerelőt ilyen későn is, mert elvileg fél8-ra ígérte magát a honlappénzével. Írtam már neki sms-t, hogy jön-e még, de nem válaszolt. Kicsit még várok aztán lefekszem.

Ja Lilla ma felhívott boldog születésnapot kívánva és hangsúlyozta szándékának megkésett, ámde őszinte voltát. Jól esett nagyon. Csak úgy.

Volt aki nem írt semmit, nem is hívott. Nem azért mert elfelejtette - tudom jól - hanem mert gondolta így jobb, könnyebb. Igaza van, így jobb. Nem nagyon érint már, de sajnálom. Minden elmúlik. Na ezt csak lábjegyzetbe.

Az Isten áldjon benneteket!

Szavazatok száma: 120