Jelenlegi hely

Kis Sün Extra

Beküldte Ady - 2004. január 24.

Danogabi írta: "Ezt a kedves kis ettermet sikerult eppen az ev legsotetebb orajaban meglatogatnunk (ugyanis eppen aramszunet volt), de megis ugytunik feny derult egy igen nagy titokra!!!

Ugye mindenkinek ismeros tarsasagunknak ama feletteb kulonos "szokasa", hogy amint fizetesre kerul a sor egy hangulatos kis vacsora utan mindenki mellyen a zsebebe nyulva hatalmas borravalokat osztogat, am amint a pincer megjelenik a szamlaval valahogy kiderul hogy a penz megsem eleg.
Nem tortent ez maskeppen ezen a helyen sem!
Mondanom sem kell, hogy miutan kijott a szamla orult szamolgatasba kezdtunk. Egy emberkent fogtunk ossze annak erdekeben hogy leleplezzuk azt aki komisz modon kevesebbet adott a kozosbe.
Az volt igazabol az egeszbe a legszebb, hogy mindenki belevetette magat a nyomozasba, tehat emberunk nem rossz csak egyszeruen nem tud szamolni!
Termeszetesen amit rajott hogy kisse alabecsulte anyagi kotelezettsegeit azonnal korrigalta a hibat egy oriasi mosoly kisereteben!
(Ezt a sorozat utolso kepen orokitettuk meg!!!)

Azt hiszem Szabogabi nem hiaba nyerte el jelenlegi poziciojat a miniszteriumban, hiszen egyertelmuen rendelkezik a megfelelo kepessegekkel!

Nagy jovot josolok Neki az allami szferaban!

Szavazatok száma: 157