Jelenlegi hely

Csütörtök

Beküldte Ady - 2007. szeptember 13.

Most épp a munkahelyemen vagyok és csütörtök van. Mint az utóbbi 1 hónapban ez a délután a fogorvosomé, aki már 1 hóóónapja szöszöl a fogaimmal és akinél elég sok pénzt kell otthagynom és aki felhív, hogy nem tudnék-e előbb menni, mert neki kimaradt egy betege és van szabad 2 órája és mit csináljon addig. Szegény. Nem szeretek fogorvoshoz járni. Ági szeret azt mondta, mert kedves a néni. Ezt ő mondta nem én. Szerintem abberráltság szeretni a fogorsvost. Az olyan szükséges rossz, persze lehet hogy a gyermeki gonosz herpeszes Ödönke szól most belőlem.
Tegnap voltunk Dávidnál szüretelni. Mátrai szőlő, kadarka és tramini került feldolgozásra. Az inárcsi kert még a nyarat idézte. Kellemes idő, jó társaság, szép este, tiszta égbolt, jó hangulat, finom bundáskenyér (én készítettem) és mégkellemesebb zene szólt. Olyan nyári érzés volt a kerten végignézni, a tücsökciripelést, illetve a summertime c. jazz melódiát hallgatva elmerülni a látottakba, majd a tiszta sötét égen a csillagokat személni borgőzösen egy pohár must megivása után.
Lesz Tojajban borfesztivál októberben. Ilyet még nem szerveztem, hogy ősszel is ott bulizzunk, remélem jó lesz már annak aki eljön. Drága barátom még nem lesz itthon akkor ő csak később érkezik haza,de majd vele is el kell menni valahova, mondjuk Inárcsra egy hétvégi hepajra.
Szeptember végén elkezdek argentín tangó órára járni. Ez jó. Remélem ma megyek utoljára fogorvoshoz is.

Na indulok is.

Szavazatok száma: 128